KR1 Roadshow

Tijdens braderieën, kermissen en feestelijkheden is KR1 met zijn roadshow regelmatig te vinden in het land zo ook Op het Bachplein te Heemskerk was het druk bezocht met gasten. Organisator Ruud Castricum had het allemaal onder controle en stond KR1 Roadshow in het middelpunt van de aandacht voor een dansje en een drankje. Waar men ook liep overal kwam je de KR1 posters tegen, de promotie meisjes zorgden er goed voor dat ze goed zichtbaar waren en de luisteraars van KR1 groeide met de dag.

 

Op de jaarlijkse braderie was er ook feest op het Burg.Nielenplein, met had het spel parasol hangen gemaakt, 1 van de KR1 DJ’s heeft er ook aan gehangen maar naar 50 sec moest hij het toch opgeven 🙂

 

 

 

Door de grote drukte van mensen liep ook de burgemeester Wouter Hoobroeckx langs alle kramen, het KR1 team had ook een mobiele zender op de rug van DJ Bart Steenman gemaakt zodat er interviews direct op de radio te horen waren. Van de burgemeester werd ook een interview afgenomen met o.a vragen wat hij van vrije radio vond, hij was voorstander van KR1 maar we moesten wel de papieren netjes regelen. Luister hier het verslag:
Ook Ruud Castricum had de promoties meisjes aan het werk gezet door het hele plein te behangen met posters die zelfs aan de pilaren van het gemeente huis hingen.

 

Comments are closed.