KR1 in Spanje

KR1 in Spanje
Ook in spanje was KR1 te horen, DJ’s Bart Steenman en Ruud van Heemskerck besloten om uitzendingen te verzorgen van uit de bergen van Benidorm
We gingen een maand op vakantie en we besloten een zender, antenne en cassetterecorder mee te nemen om ook Spaanse voice tracks op te nemen voor onze zomer uitzendingen. Helaas op de laatste dag werd onze recorder gestolen van het strand tijdens het slapen tussen de strandstoelen, de dief weet niet wat hij aangericht heeft omdat prachtige opnames verloren zijn gegaan en heeft KR1 opnieuw een reis moeten plannen voor weer nieuwe opnames te maken die nu nog steeds te horen zijn tussen de programma’s.
Onderweg besloot DJ Bart Steenman tijdens een plaspauze een KR1 atletische sprong te maken over een motorkap van een Franse auto, omdat hij daar geen moeite mee had, dat liep niet goed af waardoor vele reizigers lang moesten wachten in de warme bus tot dat DJ Bart de papieren had ingevuld van de boze Franse chauffeur. DJ Bart kan het zich niet meer herinneren, de redactie houd het er op dat de klap op zijn hoofd hard moet zijn aangekomen.
Uiteindelijk zijn we na 36 uur aangekomen en konden wij eindelijk op zoek gaan voor een geschikte uitzend locatie. Vele opnames en programma’s hebben we gedaan en werden zeer populair op de boulevard. Buitenlandse stemmen konden we heel goed gebruiken tussen de programma’s wat een mooi zomers geluid gaf op de radio. In die tijd hadden vele toeristen nog wereld ontvangers mee om toch muziek en nieuws te horen van het thuisfront.

Helaas op de laatste dag werd onze recorder gestolen van het strand tijdens het slapen tussen de strandstoelen, de dief wist niet wat hij aangericht heeft omdat prachtige opnames verloren zijn gegaan en heeft KR1 opnieuw een reis moeten plannen voor weer nieuwe opnames te maken die nu nog steeds te horen zijn tussen de programma’s.
Verder danken wij de Spaanse dames, Carmen en Anna voor hun bijdragen in onze KR1 activiteiten voor de voice tracks en de gezellige bijeenkomsten