Our DJ’s

Even voorstellen het KR1 Radio Team

Ruud van Heemskerck
Hi beste luistervriend, net als mijn vele collega’s deel ik ook mijn muziekkennis en presentatie op  KR1. Als je de History leest krijg je een goede  impressie hoe KR1 ontstaan is en hoeveel  toewijding iedereen heeft om dit radiostation te  laten leven “all over the world” Wij allemaal maken radio met veel plezier en dat is goed te merken aan onze mailbox [email protected]. Je kunt altijd reageren voor muziek of KR1 promotie materiaal. KR1 is “Happy Radio” voor jou

Bart Steenman

Ik ben DJ vanaf mijn jonge jaren, muziek en presentatie is mijn passie, over het ontstaan hier van lees mijn special in het menu DJ’s. Heel veel lees en luisterplezier bij KR1.

Boy Bensdorp

Goeiedag Ik ben DJ Boy Bensdorp ik vertel jullie een greep uit mijn muziekleven, ik heb jaren lang radio zendamateur uitzendingen gemaakt en vele contacten gelegd in binnen en buitenland, muziek maken is mijn passie en heb dan ook veel geld geïnvesteerd in het beluisteren hiervan, met mijn potje bier kan ik urenlang bezig zijn met mijn hobby in een zeer mooie studio die ik eigenhandig in elkaar heb gezet. Ik ben zeer positief over het ontstaan van KR1 en geef ook graag mijn medewerking voor jullie programma’s. Luister ze op KR1, Boy Bensdorp

Oscar Brouwer

DJ Oscar Brouwer is een serieuze radio maker alles moet tot in de puntjes verlopen, op zeer jonge leeftijd wist hij al wat hij wilde doen op de radio. Bij KR1 kan hij zijn hobby ook helemaal kwijt.

Marcel Beentjes

DJ Marcel Beentjes is de lolbroek bij ons team en probeert altijd grappen uit te halen, dit horen we dan ook regelmatig in zijn programma’s terug. Hij moet van ver komen en heeft het er graag voor over om zijn programma’s voor jullie te maken.

Nico Stegeman

Nico Stegeman is technicus bij KR1 en mixt vele platen aan elkaar, voor een geintje is hij altijd te vinden, vele uren 1 brengt hij achter het glas van de studio door, soms belt zijn vrouw naar de studio waar hij blijft. Nico is 1 van de vele medewerkers die ook helemaal op gaat in radio maken om dat het zijn lust en zijn leven is. KR1 is blij met zo’n geweldige inzet.

Marianne Holleman

DJ Marianne Holleman is een echte blitzer, zij houd van trance muziek waar ze helemaal in op gaat. De mix techniek heeft zij al vroegtijdig geleerd en wil dit heel graag aan jullie laten horen op radio en de KR1 Roadshow.

Joy Neefjes

Ik ben bij KR1 gekomen omdat ik radio maken helemaal te gek vindt. In de ochtend uren vindt ik het lekkerste presenteren tijdens de koffietijd, het met elkaar bezig zijn voor jullie op de radio is heerlijk om te doen. Het team van KR1 is helemaal top en helpt mij goed op weg. xx Joy

Eric van Inkel

DJ Eric van Inkel is ook een topper bij KR1, zijn broer is ook bekend in de radio wereld., blijkbaar zit het in de familie om mensen blij te maken met hun favorieten muziek. Eric is ook altijd op zoek naar nieuwe technieken voor betere mixen te maken.

Jasmijn de Weere

DJ Jasmijn de Weere is een prachtige vrouwelijke collega die we bij KR1 hebben zien groeien, ze is nu niet meer in de studio weg te denken en de microfoon staat bij haar regelmatig open.

Tony Macaroni

Hi, Ik ben mijn carrière begonnen als geluids/technicus bij de ziekenomroep in de jaren 70 en ben daarna overgegaan naar de radio zendpiraten (en ook gebouwd) Deze zendpiraten waren er ook veel in en rond Den Haag. Toen het onhoudbaar werd heb ik de overstap gemaakt naar de lokale omroep Radio Midvliet FM te Leidschendam alwaar ik jarenlang als geluids/technicus hebt gewerkt aan diverse programma’s en onderhoud van de studio. de laatste tijd had ik als DJ Tony mijn eigen “Dancemix” nacht had en een paar radio studio ombouw projecten heb geleid en uitgevoerd. Ik ben geëmigreerd in 2013 naar de Dominicaanse republiek om daar nieuwe muziek stijlen te vinden en toe te passen op KR1. In de Dominicaanse republiek hoor je vooral veel Reggae en zonnige Spaanse muziek, ik weet zeker dat jullie van mijn programma’s zullen genieten, heel veel luister plezier, Disfruta Radio KR1.

Angelique Bruinsma

Presentatrice Angelique is altijd goed gehumeurd en houd heel veel muziek Het mannelijk geslacht belt dan ook regelmatig naar de studio. Angelique is meestal ook aanwezig bij KR1 roadshows, zij heeft een super gevoel voor wat mensen beweegt in de muziek sector. Tijdens KR1 vergaderingen weet zij helder een programmakleuring neer te zetten en iedereen te overtuigen. Angelique heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende radio omroepen en voelt zich helemaal thuis bij KR1, terneer omdat meerdere vrouwelijke collega’s ook bij KR1 team hun steentje bijdragen. Het KR1 team is dan ook blij dat Angelique bij het team is.

Jan Visser

Hallo ik ben Jan Visser, ik was een medewerkende klusjesman bij KR1. Een gouden tijd heb ik beleefd enin spanning gezeten of alles goed zou blijven gaan, de kans dat we uit de lucht gehaald zouden worden was altijd aanwezig. ook in studio 1 was ik altijd te vinden als ik vrij was. Later had ik ook een radiozender op mijn woning geplaatst die geen lang leven had door politie inval. Desondanks blijf ik nog steeds fan van dit legendarische radiostation. Ik mis nog steeds de gezellige bijeenkomsten met elkaar omdat er altijd bier aanwezig was en leuke dames. Ik zeg altijd maar: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, dat geld ook voor KR1 die blijft altijd zich zelf met ongedwongen programma’s, dit zie je dan ook aan de grote aantallen luisteraars die vele mails sturen en de positieve reacties in de krant en luisteraars op straat. Ik kan alleen maar zeggen “Goed bezig KR1” ik zal altijd naar jullie luisteren en af en toe jullie bier opdrinken 🙂 Gr Jan Visser.