Terugkeer KR1

Na een aantal uitzendloze jaren is KR1 terug gekomen, dit ging niet zonder slag of stoot, er moest heel veel gebeuren, KR1 heeft een nieuw bestuur gevormd omdat social media is gekomen en de computer een geweldige opmars heeft gemaakt in het voordeel van radio maken.
Veel medewerkers zijn nu getrouwd en hebben kinderen dus moest het bestuur op zoek gaan naar nieuwe DJ’s, medewerkers en technici. Enkele DJ’s hebben de hobby weer opgepakt omdat radio maken altijd hun passie blijft. Nu is KR1 al enkele jaren terug en groet het station nu erg hard en op verschillende frequenties te beluisteren over de hele wereld.

Van uit een bunker in de Hollandse duinen worden nu de programma’s gepresenteerd door verschillende DJ’s uit het land en klinkt het geluid van het radiostation beter als nooit te voren, de technici hebben opnieuw weer een hoogstandje geleverd. KR1 is blij om weer terug te zijn voor iedereen zodat we weer een nieuwe wereld omroep hebben waar je ook ter wereld bent. Met de radio app “Radio Garden” kun je KR1 op op je telefoon plaatsen of direct naar de KR1 stream “kr1.nl”
Ook de media kon  niet achterblijven bij het opnieuw starten van het beroemde KR1 station. Kr1 heeft zich inmiddels ook aangesloten bij de vrije radio “Pirates For Peace” die deel uitmaakt van alle vrije radio stations over de wereld die voor vrede is en ook steun geeft in die landen waar het nodig is. KR1 beschikt inmiddels over meerdere studio’s en kan ook in de zomer maanden mobiel op zee ingezet worden. Kortom Happy Radio nu voor iedereen, het KR1 team wenst jullie vele muzikale jaren luister plezier toe.
 

 

Comments are closed.

nl Dutch
X