Bar Dancing Progress

Na de oprichting van KR1 kwamen DJ’s en medewerkers in de weekenden bij elkaar in “Bar Dancing Progress” om het radiostation handen en voeten te geven. Zo moesten we technici, DJ’s, Promotie meisjes en medewerkers zoeken voor allerlei klusjes.
Ruud Castricum was hierbij de grote kracht om de boel bij elkaar te brengen. Radio maken is leuk werk maar er moet heel wat gebeuren voordat een signaal in de lucht staat met daarbij een frisse programmering. Iedereen had er veel zin in en in korte tijd hadden wij de juiste mensen bij een. In die tijd was er veel concurrentie op de FM band maar wij wisten dat we het beter konden doen ter meer doordat wij een grote medewerkers groep hadden die veel reclames konden maken. Ook de Bar-Dancing vaarde er wel bij door dat er altijd DJ’s aanwezig waren. In de Bar-Dancing waren door de eigenaar Peter Bakker vele knusse zitjes gemaakt waar wij als team prachtig konden vergaderen om de taken te verdelen en programmering voor te bereiden.
Wat nog wel te binnen schiet is dat de lekkerste ballen gehakt met saté saus heel populair waren en de gasten van ver kwamen. Helaas is het gebouw 2 jaar later afgebrand en nooit meer terug gekomen.

Comments are closed.

nl Dutch
X