KR1 Studio 2

Hier nemen we een kijkje in KR1 studio 2 van Ruud Castricum. Deze studio was gestart met het legendarische naam “Radio Turbo” die door geheel Nederland te ontvangen was. (zie menu promotion)
 
De studio was op een andere locatie waar de meest waardevolle apparatuur stonden die we zeer moesten beschermen tegen de radio controle dienst.
Om de studio’s met elkaar te verbinden moest er een straal verbinding tot stand gebracht worden met een 12 elements FUBA antenne, zodat alle geluiden opgevangen werden door een ontvanger in studio 1 die weer op zijn beurt op de mixtafel  werd aangesloten. Op deze manier konden we met 2 studio’s werken en de drukte verdelen van de medewerkers die verschillende uitzend uren hadden.
Hier zien we dezelfde studio maar nu met betere apparatuur omdat DJ’s dit nodig hadden voor hun programma’s en gingen we ook met de moderne tijd mee.

DJ’s en medewerkers kwamen van ver om KR1 te helpen waar nodig was, hier een impressie hoe betrokken iedereen was. Grijs shirt is DJ Ed Smit, Witte Blouse is Simone Tesseshon, Rode trui is Annet, Witte T-shirt is DJ Carl Kok, Blauwe en zwarte trui is DJ Pieter,

Ook de grammofoonplaten collectie groeide elke week weer en werkten we ook nog met cassettebandje en CD’s

Comments are closed.