KR1 Studio 2

15Ruud CastricumKR1 Studio 2 van Ruud Castricum had zeer geavanceerde luxe apparatuur, de studio werd compleet gebouwd met behulp van de technici. DJ Ruud draait al vanaf het begin mee met KR1. De studio was compleet zelfs met het vrouwelijk schoon aan de muur.

 

Zo was er ook een tweede zeer geheime straal verbinding dit was het pronkstuk van KR1, met deze manier van werken konden we de studio’s behouden voor het geval dat de radio controle dienst ons uit de ether zou halen.
Annet 2AnnetKR1 had als eerste vrouwelijke DJ Annet van Tricht met haar eigen open persoonlijkheid en leuke microfoonstem, het duurde dan ook niet lang dat zij ook de telefoondienst op zich nam.

 

ed en carloCCI_0004Dit is Ed Smit samen met Carlo Kok, Ed was altijd in voor een geintje met andere Dj’s of op de radio wat toch wel heel leuk over kwam voor de luisteraars, KR1 was dan ook heel blij met zijn aanwezigheid.

 

Carlocarlo 3Carlo Studio 2Carlo Kok was onze perfectionist op het gebied van jingles en reclame maken, het radio maken ging hem goed af en was de jongste van ons team.

 

Ruud Castricum (2)4CCI_0015DJ Ruud Castricum was in zijn volle glorie als iedereen zijn studio aanwezig was. De nieuwe apparatuur werkte als een trein en was de muziek kwaliteit top.

 

simone 2Simone pieterDit is Simone Tesseshon onze tweede vrouwelijke DJ, Simone lag erg goed bij de mannelijke Dj’s met haar vrolijke lach en gedrevenheid in radio maken, verder nam zij ook vele telefoontjes aan van de luisteraars.

 

Studio 2 (3)Studio 2 (5)CCI_0015De studio apparatuur in volle glorie, het was het parade paardje van KR1

 

 

pieter 2PieterJeroen Hoogevorst in actie voor KR1, vele meisjes belden naar zijn uitzending omdat hij een zware microfoon stem heeft, zijn muziek mixen waren altijd fantastisch.

 

 

Studio 2 Collectie (3) Studio 2 Collectie (2) Studio 2 Collectie (4) Studio 2 Collectie

Hier boven zien we de platen collectie van KR1 die elke week bij gehouden werd met de nieuwste platen verzorgd door grammofoonzaak Aad Molenaar.
pieter (2)Simone pieterMarco Beekman en Simone Tesseshon waren altijd in de studio, het scheelde maar weinig of hun bed moest er ook naar toe, later is Marco naar een bekend radiostation gegaan maar heeft zijn carrière gestart bij KR1. 

 

 

 

Comments are closed.