Our DJ’s


Kennemer Radio 1 DJ Team
Boy Bensdorp

Goeiedag Ik ben DJ Boy Bensdorp ik vertel jullie een greep uit mijn muziekleven, ik heb jaren lang radio zendamateur uitzendingen gemaakt en vele contacten gelegd in binnen en buitenland, muziek maken is mijn passie en heb dan ook veel geld geinvesteerd in het beluisteren hiervan, met mijn potje bier kan ik urenlang bezig zijn met mijn hobby in een zeer mooie studio die ik eigenhandig in elkaar heb gezet. Ik ben zeer positief over het ontstaan van Kennemer Radio 1 en geef ook graag mijn medewerking voor jullie programma’s. Luister ze op KR1, Boy Bensdorp
1 (1)DJ Oscar Brouwer is een serieuse radio maker alles moet tot in de puntjes verlopen, op zeer jonge leeftijd wist hij al wat hij wilde doen op de radio. Bij kennemer Radio 1 kan hij zijn ei ook helemaal kwijt.
1 (4)DJ Marcel Beentjes is de lolbroek bij ons team en is altijd voor een geintje te vinden, dit horen we dan ook regelmatig in zijn programma’s terug. Hij moet van ver komen en heeft het er graag voor over om zijn programma’s voor jullie te maken.
Nico Stegeman is technicus bij KR1 en mixt vele platen aan elkaar, voor een geintje is hij altijd te vinden, vele uren 1 (6)brengt hij achterhet glas van de studio door, soms belt zijn vrouw naar de studio waar hij blijft. Nico is 1 van de vele medewerkers die ook helemaal op gaat in radio maken om dat het zijn lust en zijn leven is. Kennemer Radio 1 is blij met zo’n geweldige inzet.
1 (7)
DJ Marianne Holleman is een echte blitzer, zij houd van trance muziek waar ze helemaal in op gaat. De mix techniek heeft zij al vroegtijdig geleerd en wil dit heel graag aan jullie laten horen op radio en drive in discotheek.
Joy NeefjesJoy Neefjes, ik ben bij Kennemer Radio 1 gekomen omdat ik radio maken helemaal te gek vindt. In de ochtend uren vindt ik het lekkerste presenteren tijdens de koffietijd, het met elkaar bezig zijn voor jullie op de radio is heerlijk om te doen. Het team van Kennemer Radio 1 is helemaal top helpt mij goed op weg. xx Joy
1 (5)
DJ Eric van Inkel is ook een topper bij kennemer Radio 1, zijn broer is ook bekend in de radio wereld., blijkbaar zit het in de familie om mensen blij te maken met hun favorieten muziek. Eric is ook altijd op zoek naar nieuwe technieken voor betere mixen te maken.
l (2)DJ Jasmijn de Weere een prachtige vrouwelijke collega die we bij Kennemer Radio 1 hebben zien groeien, ze is nu niet meer in de studio weg te denken en de microfoon staat bij haar regelmatig open.
Hi ik ben DJ Tony Macaroni,DSCN6141a Ik ben mijn carrière begonnen als geluids/technicus bij de ziekenomroep in de jaren 70 en ben daarna overgegaan naar de radio zendpiraten (en ook gebouwd) Deze zendpiraten waren er ook veel in en rond Den Haag. Toen het onhoudbaar werd heb ik de overstap gemaakt naar de lokale omroep Radio Midvliet FM te Leidschendam alwaar ik jarenlang als geluids/technicus hebt gewerkt aan diverse programma’s en onderhoud van de studio. de laatste tijd had ik als DJ Tony mijn eigen “Dancemix” nacht had en een paar radio studio ombouw projecten heb geleid en uitgevoerd. Ik ben geëmigreerd in 2013 naar de Dominicaanse republiek om daar nieuwe muziek stijlen te vinden en toe te passen op Kennemer Radio 1. In de Dominicaanse republiek hoor je vooral veel reggea en zonnige spaanse muziek, ik weet zeker dat jullie van mijn programma’s zullen genieten, heel veel luister plezier, Disfruta de Radio Kennemer 1
program_3
Presentatrice Angelique is altijd goed gehumeurd en houd heel veel muziek Het mannelijk geslacht belt dan ook regelmatig naar de studio. Angelique is meestal ook aanwezig bij Kennemer Radio 1 roadshows, zij heeft een super gevoel voor wat mensen beweegt in de muziek sector. Tijdens Kennemer Radio 1 vergaderingen weet zij helder een programmakleuring neer te zetten en iedereen te overtuigen. Angelique heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende radio omroepen en voelt zich helemaal thuis bij Kennemer Radio 1, termeer omdat meerdere vrouwelijke collega’s ook bij Kennemer Radio 1 team hun steentje bijdragen. Het Kennemer Radio 1 team is dan ook blij dat angelique bij het team is.
P2043[01]_12-06-14Hallo ik ben Jan Visser, was DJ bij Kennemer Radio 1. Een gouden tijd heb ik beleefd en ook in spanning gezeten of alles wel goed zou blijven gaan, de kans dat we gepakt zouden worden was altijd aanwezig. ook in studio 1 was ik altijd te vinden als ik vrij was. Later had ik ook een zender geplaatst op mijn woning die geen lang leven beschoren was. Desondanks blijf ik nog steeds fan van dit legendarische radiostation. Ik mis ook nog steeds de gezellige bijeenkomsten met elkaar omdat er altijd bier aanwezig was en leuke meiden. Ik zeg altijd maar “doe maar gewoon dan doe je gek Jan Vissergenoeg” dat geld ook voor Kennemer Radio 1 die blijft altijd zich zelf met ongedwongen programma’s, dit zie je dan ook aan de grote aantallen luisteraars die vele mails sturen en de positieve reacties in de krant en luisteraars op straat. Ik kan alleen maar zeggen “Goed bezig KR1” ik zal altijd naar jullie luisteren en af en toe jullie bier opdrinken 🙂 Gr Jan Visser.