KR1 Anyplace Anywhere

KR1 is er voor jong en oud. Onze Dj’s zijn van verschillende aard en brengen alle muziek die er bestaat. Meerdere keren per jaar houden we en dance party in onze bunker die we geheel hebben aangepast voor een prima sfeer, volg ons en laat een bericht achter. Wij houden je op de hoogte voor de eerst volgende Bunker party. je kunt ook een bericht achter laten in de berichtenbox met daarin jouw favoriete muziek keuze, de nieuwe en oudere hits worden tot 1 grote muziekmix gemaakt met een afwisseling die je nergens anders hoort!
Onze roadshow medewerkers spelen in met beeld, licht en geluid op het aanwezige publiek wat altijd tot gezellige feesten leidt.
Als je een thema party wil geven dan zit U goed met KR1, bel of schrijf ons naar [email protected] en wij maken voor jou een onvergetelijke dag.

 

4 Responses to "KR1 Anyplace Anywhere"

 1. mo schreef:

  Hai Top mensen van kr1 van uit Bali de wel gemeende complimenten voor de prachtig vernieuwde site en de heerlijke programma s waar ik heerlijk de hele dag Naar luister echt wereld radio en gezelliger Dan de oude wereld omroep .

 2. Arend Vogel schreef:

  Leuke site ook.

 3. Jan schreef:

  Draait lekker KR1 wij luisteren! Ga zo door.

 4. Arend van Dam schreef:

  KR1 is toppieeeeee 😉

Leave a Reply